logo-ew-ceramics-elizabeth-wiese

EW Ceramics

ew-ceramics-elizabeth-wiese-sobre-a-artista-v2

— De Artiest

Elizabeth ging naar Atelier Caíto Campos in Baraqueçaba, aan de noordkust van São Paulo, Brazilië (@escultorcaitocampos). Ze ontwikkelde schildertechnieken bij Atelier Rumo do Sol  met kunstenaar Desirée Pereira in São Paulo. Van 2016 tot 2019 volgde ze lessen keramiekbeeldhouwen bij de uitstekende beeldhouwster Ollo Feenstra, in Middelburg, Zeeland, Nederland. In 2019 volgde ze een cursus bronzen beeldhouwen bij de creatieve kunstenaar Corina Euwes, van het atelier Artbronze (@artbronze), in Rotterdam, Nederland.

Ze bezoekt momenteel het Atelier Anna Wilma, van de fantastische keramiste Elizethe Potie, in São Paulo (@elizepotye), het Atelier Blauwezon, van Maura Regyna (http://atelierblauwezon.nl) en het Atelier Terra Nova , van de uitzonderlijke draaischijf meester Bert Kloppers, de twee laatsten in Rotterdam.

Ze is een actief lid van de Sou Cêramica-gemeenschap en nam deel aan nationale en internationale congressen en volgde verschillende cursussen en workshops fysiek en online over keramische boetseer- en schildertechnieken.